mandag den 10. juni 2013

Djurs sommerland igen igen

Vi var igen i Djurs sommerland i weekenden, og denne gang blev gangen, hvor vi prøvede baby care centeret. Og sikke en skuffelse det var. Det var et lille rum med fire puslepuder, to stole, et skab og et toilet. Puslepuderne så ikke ud som om de var blevet tørret af længe, og lige ved puderne, der var der en mikroovn. Det betød at man skulle varme flaske og give mad samme sted som man skiftede og man gik på toilet.

Da vi kom derhen, der sad en mor med sin baby i en af stolene, og hun havde taget barnevognen med ind. Derfor var der ikke plads til flere, da rummet var meget lille. Jeg fik dog en ble, som de havde liggende i skabet. Jeg tror at det var en mand, som havde valgt bleerne, fordi størrelserne var lidt spøjse. De gik fra 4 til 9 kg og igen fra 10 til 14 kg. De bleer har numrene 3 og 5. Mellemstørrelsen, nr 4, som går fra 7 til 14 kg eller 7 til 11 kg, alt efter hvilket mærke man vælger, den havde de ikke. Enten var de blevet taget først, eller den føromtalte mand havde bare ikke tænkt over det :-) Det var dog en rigtig sød tanke, at de havde sørget for bleer til de små.

Jeg fik dog ikke ammet hende i rummet. Dels var der ikke plads, og dels så synes jeg ikke det var et rart sted at sidde. Jeg nægter simpelthen at amme på et toilet, eller der hvor man skifter en lorteble. Så vi nød solen og sad og spiste på diverse solsteder rundt omkring i parken. Det passede også rigtig godt, da den store så kunne lege sammen med faren, mens den lille spiste.

Alt i alt var det en rigtig dejlig dag vi havde, og selv om der var mellem 10 og 11tusind i parken, så kunne vi ikke mærke det. Køen var godt nok lidt lang til de store forlystelser, men da vi har prøvet dem før, så var det ikke dem, vi valgte denne gang :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar