tirsdag den 9. juli 2013

Tysk sommerland

I dag var vi kørt en times tid ned i Tyskland for at besøge et tysk sommerland. Vi kørte derned lige som de åbnede og blev til kvart over lukketid. Det var simpelthen så sjovt at bare lege barn for en dag sammen med ungerne :-)

Mens vi var derinde, så havde lillepigen selvfølgelig også brug for tryghed og mælk. Den første gang var da vi sejlede med en båd. Vi sejlede igennem en tunnel, som hun blev lidt bange for. Så jeg måtte hive frem midt i forlystelsen.

Den næste gang var i et tog, der kørte rundt i hele parken. Det var meget hyggeligt og fredeligt. Jeg fik ingen kommentarer, men flere lagde mærke til det.

Derudover fik jeg også ammet på en bænk og i en anden stille og rolig forlystelse. Der var ingen skiltning med ammerum, og vi fandt aldrig et puslerum, så det virkede ikke som et babyvenligt sted. Men knægten og lillepigen hyggede sig! :-)

Billederne er fra de gange jeg ammede, lidt fra de forskellige ting vi prøvede og det sidste er prisen for at parkere. Et reklameklistermærke i bagruden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar